• Τέλος στο βραχνά της στρατιωτικής θητείας των αποδήμων

  Τέλος στο βραχνά της στρατιωτικής θητείας των αποδήμων

 • Το 2023 οι ομογενείς θα ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους

  Το 2023 οι ομογενείς θα ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους

 • Hellenic Cadastre issues an infogram with easy steps to register Greek property

  Hellenic Cadastre issues an infogram with easy steps to register Greek property

 • Work and Holiday Visa agreement between Greece and Australia swings into effect

  Work and Holiday Visa agreement between Greece and Australia swings into effect

 • Επιστολική ψήφος: Το σχέδιο 9 σημείων για να ψηφίσουν οι απόδημοι Έλληνες

  Επιστολική ψήφος: Το σχέδιο 9 σημείων για να ψηφίσουν οι απόδημοι Έλληνες

 • Αυτό είναι το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

  Αυτό είναι το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

 • Greek community in Dandenong celebrates 60 year milestone

  Greek community in Dandenong celebrates 60 year milestone

 • Greek PM Mitsotakis sets voting rights of Greeks abroad as a government priority

  Greek PM Mitsotakis sets voting rights of Greeks abroad as a government priority

 • Ποιες είναι οι φορολογικές υποχρεώσεις των κατοίκων του εξωτερικού

  Ποιες είναι οι φορολογικές υποχρεώσεις των κατοίκων του εξωτερικού

 • Greek diaspora to get dedicated website to sell their property back home

  Greek diaspora to get dedicated website to sell their property back home

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Στο Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο το 7ο Ετήσιο Συνέδριο Destination Wedding Planners

mitsis25017 Σεπτεμβρίου 2019, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Η μεγαλύτερη παγκοσμίως επαγγελματική πλατφόρμα για τους γαμήλιους προορισμούς θα φιλοξενηθεί το 2020 στην Ελλάδα. Το Mitsis Alila Resort & Spa, που βρίσκεται στο ηλιόλουστο νησί της Ρόδου,

κέρδισε το διαγωνισμό και θα είναι ο επίσημος οικοδεσπότης του 7ου Ετήσιου Συνεδρίου Destination Wedding Planners (DWP), που θα πραγματοποιηθεί 1 έως 3 Απριλίου του 2020. Στο ultra-all-inclusive, 5* ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa θα παρευρεθούν πάνω από 500 ειδικοί στους πολυτελείς γάμους από περισσότερες από 70 χώρες, με στόχο να αναδείξουν τις τελευταίες τάσεις στη βιομηχανία των γάμων, τους κορυφαίους προορισμούς, τους χώρους διοργάνωσης, τους δημιουργικούς συνεργάτες και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, για να έρθουν σε επαφή και κυρίως, να συνεργαστούν μεταξύ τους.

d mitsis dwpΤο πολυτελές και πολυβραβευμένο Mitsis Alila Resort & Spa, γνωστό για την όμορφη τοποθεσία, την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τη διεθνή γαστρονομία και την απαράμιλλη αυθεντική ελληνική φιλοξενία, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για γαμήλιες και άλλες πολυτελείς εκδηλώσεις.

d mitsis1Για τη φιλοξενία των ειδικών στον κλάδο των γαμήλιων προορισμών το 2020, ο κ. Λευτέρης Τσουκαλάς, Γενικός Διευθυντής του Mitsis Alila Resort & Spa, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το Συνέδριο DWP στο Mitsis Alila Resort & Spa! Είναι μεγάλη τιμή που το ξενοδοχείο μας, χάρη στη μοναδική του τοποθεσία, τις εγκαταστάσεις, το επίπεδο των υπηρεσιών και τη συνολική του ατμόσφαιρα, έχει επιλεγεί ως ο Επίσημος Διοργανωτής - Συνεργάτης για το 7ο Ετήσιο Συνέδριο DWP τον ερχόμενο Απρίλιο. Υποσχόμαστε να φιλοξενήσουμε ένα πραγματικά μοναδικό και αξέχαστο Συνέδριο Γάμου!”

d mitsis 4Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους γαμήλιους προορισμούς, ενώ η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, το απόλυτα ρομαντικό περιβάλλον, η εκθαμβωτική φυσική ομορφιά και οι υπέροχες παραλίες έχουν αναδείξει τη Ρόδο ως τον ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση γάμων. Τα ελληνικά νησιά απολαμβάνουν πάνω από 3.000 ώρες ηλιοφάνειας ετησίως, αναδεικνύοντας έτσι τα πανέμορφα τοπία τους και το φυσικό τους πλούτο. Από το 2015, η ελληνική βιομηχανία γάμου αναπτύσσεται διαρκώς, με μεγέθη που ξεπερνούν τα 80.000 δολάρια μόλις σε ένα χρόνο. Έχοντας αναδειχθεί ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση παγκοσμίως, αδιαμφισβήτητα η διοργάνωση του συνεδρίου θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Ελλάδας στη βιομηχανία γάμων και εκδηλώσεων.

d mitsis 3Με στόχο την ανάδειξη της αυθεντικής ελληνικής νησιώτικης εμπειρίας και τη διεθνή προβολή του ξενοδοχείου ως κορυφαίο γαμήλιο προορισμό, προσφέροντας πλήθος δραστηριοτήτων και εμπειριών, τη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία, τα 314 πολυτελή δωμάτια, τα 8 εστιατόρια πολλαπλών επιλογών, τα 5 bars αλλά και τις ανέσεις διεθνών προδιαγραφών, το Mitsis Alila Resort & Spa υποδέχεται τη συνεργασία με το Συνέδριο DWP με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. “Το Συνέδριο DWP συγκεντρώνει τους κορυφαίους διοργανωτές γάμων, δημιουργικούς συνεργάτες και προμηθευτές παγκόσμιας εμβέλειας από 70 διαφορετικές χώρες και αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για μας, που φιλοδοξούμε να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα ως τον απόλυτο προορισμό γάμου σε διεθνές επίπεδο. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συνδέσουμε την ομορφιά και την αυθεντική φιλοξενία της χώρας μας, καθώς και τη μοναδική εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας με αξέχαστες εμπειρίες για το γάμο σας”, αναφέρει ο κ. Λευτέρης Τσουκαλάς.

Το συνέδριο DWP είναι γνωστό για τις αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρει στους συμμετέχοντες, οπότε το να έχει έναν άψογο Συνεργάτη Φιλοξενίας, είναι υψίστης σημασίας για την αξία του brand που πρεσβεύει. Σχολιάζοντας την επιλογή του Mitsis Alila Resort & Spa για τη φιλοξενία του 7ου Ετήσιου Συνεδρίου DWP, ο κ. Ackash Jain, Διευθυντής της QnA International, διοργανώτριας αρχής του Συνεδρίου DWP, λέει: "Όλοι εμείς στο Συνέδριο DWP είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Ελλάδα για το 7ο Ετήσιο Συνέδριο μετά την εναρκτήρια έκδοσή του που είχε φιλοξενηθεί πάλι εκεί. Αυτή τη φορά, έχουμε την ιδιαίτερη ευχαρίστηση να καλωσορίσουμε το Mitsis Alila Resort & Spa ως Επίσημο Συνεργάτη του Συνεδρίου DWP. Εργαζόμαστε συνεχώς για τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για όλους τους ειδικούς στο χώρο του γάμου παγκοσμίως που επισκέπτονται κάθε χρόνο το συνέδριο σε ένα νέο προορισμό για να συζητήσουν τις τάσεις και να ενισχύσουν την ανάπτυξη της πολυτελούς βιομηχανίας των γαμήλιων προορισμών, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Συνεδρίου βρίσκεται στο διεθνές πελατολόγιο που προσελκύει για την εδραίωση διεθνών συνεργασιών, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών μάρκετινγκ. H Ελλάδα ήταν πάντα ένας κορυφαίος προορισμός γάμου για τα ζευγάρια. Η θετική ανταπόκριση που λαμβάνουμε σχετικά με την επιλογή του προορισμού είναι εντυπωσιακή και πραγματικά ανυπομονούμε να αναδείξουμε τα καλύτερα στοιχεία της βιομηχανίας γάμου, καθώς και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει ένα από τα καλύτερα all-inclusive θέρετρα, η απόλυτη επιλογή μεταξύ των γαμήλιων προορισμών.”

d mitsis 5Το Συνέδριο DWP θα προβάλει περαιτέρω τις παγκόσμιες προοπτικές του τομέα του γάμου με εστιασμένες επιχειρηματικές συναντήσεις και θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δικτυωθούν και να αναπτύξουν δημιουργικές συνεργασίες. Σε συνδυασμό με το Συνέδριο, θα πραγματοποιηθούν και τα 2α Ετήσια Βραβεία DWP ACE, που στοχεύουν να αναδείξουν την εξαιρετική δουλειά και τις νέες πρωτοβουλίες των ειδικών του κλάδου, που έχουν αναπτύξει δραματικά τις δραστηριότητές τους και είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των τελευταίων τάσεων στο χώρο των πολυτελών γάμων.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσεχή διοργάνωση του Συνεδρίου DWP, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.destinationweddingcongress.com

Σχετικά με τον Όμιλο Mitsis Hotels:
Ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 40 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία και την υπόσχεση μιας ασύγκριτης εμπειρίας διακοπών. Με 17 ξενοδοχεία στο δυναμικό του, στην Αθήνα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους πελάτες του. Στα Mitsis Hotels πραγματοποιούμε τις πιο μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες μας, αξιοποιώντας στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική ταυτότητά μας, επιδιώκοντας πάντα να είμαστε ευέλικτοι και να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και των νέων γενεών. Η αντιμετώπιση του κάθε ταξιδιώτη ως επίτιμο επισκέπτη είναι το κλειδί της επιτυχίας των Mitsis Hotels, που έχουν πολυβραβευθεί από τοπικούς και διεθνείς ταξιδιωτικούς πράκτορες και οργανισμούς για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη συμβολή τους στην ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και το σεβασμό τους στο φυσικό περιβάλλον.

Σχετικά με το Συνέδριο DWP:
Το Συνέδριο DWP, μια κεκλεισμένων των θυρών πολυτελής πλατφόρμα με δυνατότητα συμμετοχής µόνο κατόπιν προσκλήσεως, έχει αναγνωριστεί ως η μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα στον κόσμο για τη βιομηχανία των γαμήλιων προορισμών. Για πάνω από μισή δεκαετία, το Συνέδριο DWP συγκεντρώνει 500 επαγγελματίες από 70 χώρες κάτω από την ίδια στέγη σε έναν εξωτικό προορισμό, παρέχοντας την απόλυτη πλατφόρμα για τους κορυφαίους διοργανωτές και προμηθευτές πολυτελών γάμων, με στόχο την εδραίωση επαγγελματικών σχέσεων, την παρουσίαση των υπηρεσιών των εταιρειών του κλάδου και την ενίσχυση μελλοντικών συνεργασιών παγκόσμιου επιπέδου.

Σχετικά με QNA International:
Η QNA International δημιουργεί και προσφέρει πλατφόρμες ανταλλαγής επιχειρηματικών γνώσεων και ανάπτυξης μέσω διασκέψεων Β2Β, εκδηλώσεων και εκπαιδεύσεων. Η εταιρεία επίσης ειδικεύεται στις χορηγίες και τη διαχείριση μεγάλων λογαριασμών. www.qnainternational.com

Για περισσότερες πληροφορίες, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή συνεντεύξεις, επικοινωνήστε με:

Press Contact:

Dimple Menezes
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλ: +971 55 612 6298

Manoranjani Sampath
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλ: +971 55 235 6386


Yardstick Public Relations
    PO Box - 116125, Dubai, United Arab Emirates    
Τηλ: +971 4 351 8584

 

Στον κόσμο Ενδιαφέρουν και...διαφέρουν ΙΙ

 • All
 • PERSONALDATA
 • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
 • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
 • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
 • ΥΓΕΙΑ
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Το βραβείο στην κατηγορία του Καλύτερου Προορισμού Οικογενειακών Διακοπών «Star Family Holidays Destination» για το έτος
  Read More
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
 • Λιγότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν πλέον το Facebook για να διαβάσουν και να συζητήσουν ειδήσεις, καθώς κερδίζουν έδαφος
  Read More
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • Ένας νέος αμερικανικός υπερυπολογιστής με την ονομασία Summit (Κορυφή) κατακτά κυριολεκτικά την... κορυφή των υπερυπολογιστών, καθώς
  Read More
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • Οι άνθρωποι που επιταχύνουν τον ρυθμό με τον οποίο περπατάνε, αυξάνουν και τις πιθανότητές τους να
  Read More
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
 • Το μεγαλύτερο μέρος της βαριάς βιομηχανίας θα μεταφερθεί στο διάστημα, σε άλλους πλανήτες, σε αστεροειδείς και
  Read More
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • Athens is to host the Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum in October 2018, after the
  Read More
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
 • Ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ αποτελεί τη μεγαλύτερη αλλαγή στην νομοθεσία περί προστασίας
  Read More
  • PERSONALDATA
 • Το 80% της βιομάζας της Γης αποτελούν τα φυτά, το 15% τα βακτήρια και το υπόλοιπο
  Read More
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 • Το εισοδηματικό επίπεδο ενός ανθρώπου και ο εγκέφαλός του δεν είναι άσχετα πράγματα - και αυτό δεν
  Read More
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
 • Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) ανακοίνωσε ότι θα στείλει στον Άρη ένα μικρό αυτόνομο ελικόπτερο, το
  Read More
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
 • Το Facebook αποκαλύπτει 25 σελίδες κατευθυντήριων οδηγιών για το πώς θα αφαιρεί ψευδείς ειδήσεις, αναρτήσεις με
  Read More
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • Καινούριο δήμαρχο έχει εδώ και λίγες μέρες η πόλη Σβέρτε στη Γερμανία, στην άκρη της Κοιλάδας
  Read More
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
 • Το ξενοδοχείο "Kyrimai" στον Γερολιμένα της Μάνης ψηφίστηκε στη Σαντορίνη ως το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο από
  Read More
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
 • Οι επιστήμονες τρέφουν τις πρώτες βάσιμες ελπίδες ότι θα είναι δυνατό να επιβραδύνουν ή και να
  Read More
  • ΥΓΕΙΑ
 • Ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη ενός καθολικού τεστ αίματος που θα ανιχνεύει όλους τους καρκίνους,
  Read More
  • ΥΓΕΙΑ
 • Επιτυχείς ήταν οι πρώτες δοκιμές ενός «μίνι» πυρηνικού αντιδραστήρα, που δοκίμασε η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA)
  Read More
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

OΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ *LINKS

NΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ   http://neoskosmos.com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ   http://diaspora-grecque.com

THE PANHELLENIC POST    http://www.panhellenicpost.com

HELLENIC NEWS OF AMERICA    https://hellenicnews.com/

OMOGENEIA MAGAZINE  www.omogeneia.gr , www.omogeneia.info

ΠΑΤΡΙΔΕΣ   http://patrides.com/

NEWSVILLE   http://www.newsville.be/

SOFIA TIMES MAGAZINE: www.sofiatimes.com

GreekTV. com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ   www.elliniki-gnomi.eu/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλωσορίζουμε στο ανανεωμένο site μας. Η υπηρεσία του ΝΕWSLETTER πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα για να δεχθεί την εγγραφή σας.Μείνετε συντονισμένοι εδώ  *** www.omogeneia.gr / www.omogeneia.info

ommepress@yahoo.fr

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ είπαν


 • faviicom100 
  Eλένη Παρασκευοπούλου

  "Το OMOGENEIA MAGAZINE είναι μια έγκυρη πηγή ενημέρωσης για μας τους αποδήμους,
  από κάθε άποψη. Σας ευχαριστούμε..."

                                    

 • faviicom100
  Νίκος Σταματίου
   
   "Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πορεία του ομογενειακού μας περιοδικού και θέλω να τους ευχηθώ καλό κουράγιο για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που μας προσφέρει με την σωστή ενημέρωσή μας..."

 • faviicom100
  'Ιωάννα Καραδήμου

    " 'Εχει γίνει πλέον μια ευχάριστη συνήθεια να ανοίγω κάθε μέρα, πρώτα την ιστοσελίδα σας. Είναι σημαντικό για μας να μαθαίνουμε σωστά για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας και όχι μόνο"