• Στα

  Στα "σκαριά" η εκστρατεία τουριστικής προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό από τη Marketing Greece

 • Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Τουλάχιστον ένας χρόνος για την έγκριση του εμβολίου για τον Covid-19

  Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Τουλάχιστον ένας χρόνος για την έγκριση του εμβολίου για τον Covid-19

 • Συγκλονιστικές ιστορίες των πρώτων Ελλήνων της Αμερικής

  Συγκλονιστικές ιστορίες των πρώτων Ελλήνων της Αμερικής

 • Ελληνογερμανικό: Η Ελλάδα στο ΤΟΠ 10 της ISM 2021

  Ελληνογερμανικό: Η Ελλάδα στο ΤΟΠ 10 της ISM 2021

 • Ιατρικός Τουρισμός

  Ιατρικός Τουρισμός

 • 27ο Συνέδριο των Ελλήνων εκπαιδευτικών Ευρώπης. Υπό την αιγίδα της Ε.Ε : Ο Αντιπ/δος της Ε.Ε. κ. Μαρ. Σχοινάς κεντρικός ομιλητής / Aλλαγή ημερομηνίας, Nέα ημερομηνία: 10/12/2020

  27ο Συνέδριο των Ελλήνων εκπαιδευτικών Ευρώπης. Υπό την αιγίδα της Ε.Ε : Ο Αντιπ/δος της Ε.Ε. κ. Μαρ. Σχοινάς κεντρικός ομιλητής / Aλλαγή ημερομηνίας, Nέα ημερομηνία: 10/12/2020

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Ελληνογερμανικό: Η Ελλάδα στο ΤΟΠ 10 της ISM 2021

ism

Στο ΤΟΠ 10 των χωρών, που θα συμμετάσχουν στην κορυφαία διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ, ISM 2021 της Κολωνίας, κατατάσσεται η Ελλάδα μετά και τη σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος Ελλήνων παραγωγών και εμπόρων να

έχουν παρουσία ως εκθέτες στη διοργάνωση.

Η ISM 2021 θα πραγματοποιηθεί από 31 Ιανουαρίου μέχρι 3 Φεβρουαρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό της Κολωνίας, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η γερμανική αγορά παραμένει ένας από τους βασικότερους προορισμούς των ελληνικών τροφίμων και αυτό αποδεικνύεται από τη δυναμική παρουσία Ελλήνων εκθετών τα τελευταία χρόνια στην ISM. Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των Ελλήνων εκθετών στη ISM 2021, έχει αυξηθεί κατά 67% από το 2012 μέχρι σήμερα, ενώ η εκθεσιακή επιφάνεια που καλύπτουν, έχει παρουσιάσει αύξηση 85% στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας ανακοίνωσε τη σταδιακή επανέναρξη της Εκθεσιακής Βιομηχανίας από 30 Μαΐου 2020, διαχωρίζοντας τις εμπορικές εκθέσεις από τις αθλητικές εκδηλώσεις και τα δημόσια φεστιβάλ. Ο Εκθεσιακός Οργανισμός της Κολωνίας εργάζεται ήδη εντατικά για ολοκληρωμένα σχέδια δράσης, προκειμένου να διασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή των φθινοπωρινών εμπορικών εκθέσεων. Επιπλέον, οι διοργανωτές της ISM αποφάσισαν να παραταθεί η φάση της πρόωρης κράτησης (Early bird) μέχρι και τις 31.05.2020, προκειμένου να μπορούν να επωφεληθούν εταιρείες, που είχαν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ism-cologne.com.

Στον κόσμο Ενδιαφέρουν και...διαφέρουν ΙΙ

ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 • 1
 • 2

OΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ *LINKS

NΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ   http://neoskosmos.com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ   http://diaspora-grecque.com

THE PANHELLENIC POST    http://www.panhellenicpost.com

HELLENIC NEWS OF AMERICA    https://hellenicnews.com/

OMOGENEIA MAGAZINE  www.omogeneia.gr , www.omogeneia.info

ΠΑΤΡΙΔΕΣ   http://patrides.com/

NEWSVILLE   http://www.newsville.be/

SOFIA TIMES MAGAZINE: www.sofiatimes.com

GreekTV. com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ   www.elliniki-gnomi.eu/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλωσορίζουμε στο ανανεωμένο site μας. Η υπηρεσία του ΝΕWSLETTER πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα για να δεχθεί την εγγραφή σας.

dimosiografos kon 60xΤα ενυπόγραφα άρθρα δεν απηχούν κατ’ ανάγκη και τις απόψεις του OMOGENEIA MAGAZINE

Μείνετε συντονισμένοι εδώ  *** www.omogeneia.gr / www.omogeneia.info

ommepress@yahoo.fr

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ είπαν


 • faviicom100 
  Eλένη Παρασκευοπούλου

  "Το OMOGENEIA MAGAZINE είναι μια έγκυρη πηγή ενημέρωσης για μας τους αποδήμους,
  από κάθε άποψη. Σας ευχαριστούμε..."

                                    

 • faviicom100
  Νίκος Σταματίου
   
   "Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πορεία του ομογενειακού μας περιοδικού και θέλω να τους ευχηθώ καλό κουράγιο για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που μας προσφέρει με την σωστή ενημέρωσή μας..."

 • faviicom100
  'Ιωάννα Καραδήμου

    " 'Εχει γίνει πλέον μια ευχάριστη συνήθεια να ανοίγω κάθε μέρα, πρώτα την ιστοσελίδα σας. Είναι σημαντικό για μας να μαθαίνουμε σωστά για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας και όχι μόνο"